ukenru
uryad-pidpishe-ramkovi-ugodi-pro-vzayemodiyu-z-derzhavnimi-bankami

Уряд підпише рамкові угоди про взаємодію з державними банками

 • 12054 переглядiв

КИЇВ. 9 вересня. УНН. Кабінет Міністрів України підпише рамкові угоди про взаємодію з державними банками. Зі сторони уряду угоди підписуватимуть міністр фінансів Сергій Марченко, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Ігор Петрашко, передає УНН з посиланням на пресслужбу КМУ.

Так, зазначається, що в Україні вперше укладаються рамкові угоди про взаємодію між урядом та об’єктами державної власності.

"Ключовою метою рамкових угод з банками державного сектору є врегулювання питань взаємодії між урядом, Міністерством фінансів України та державними банками на умовах прозорості, підзвітності у відповідності до чинного законодавства України та зобов’язань України перед міжнародними партнерами та кредиторами у частині реалізації фінансової політики", - зауважили в уряді.

Як повідомляв УНН, Кабінет міністрів сьогодні підтримав проект постанови реорганізації територіальних органів Державної екологічної інспекції, що передбачає ліквідацію обласних управлінь Держекоінспекції і створення окружних.

Українські Національні Новини

Політика