uriad-zatverdyv-pochatok-ta-kinets-navchalnoho-roku-v-shkolakh

Уряд затвердив початок та кінець навчального року в школах

 • 24572 переглядiв

Кабмін затвердив початок навчального року в школах з 2 вересня 2024 року. Згідно з постановою, навчальний рік триватиме до 30 червня 2025 року.

Кабінет міністрів України окремою постановою визначив початок нового навчального року в загальній середній школі з 2 вересня та завершення 30 червня 2025 року. Про це повідомив прем‘єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Сьогодні окремою постановою визначаємо початок нового навчального року в загальній середній школі з понеділка, 2 вересня. Та його завершення 30 червня 2025 року

- сказав Шмигаль.

За його словами, обласним адміністраціям доручено забезпечити організацію процесу залежно від безпекової ситуації на тій чи іншій території.

Доповнення

Мер Андрій Садовий повідомляв, що у Львові діти за шкільні парти після канікул сядуть раніше. Штаб підготовки міста до зими ухвалив рішення розпочати навчальний рік у школах 19 серпня.

Навчання у серпні та робочі дні щосуботи: Міносвіти надало рекомендації щодо графіка студентів на новий навчальний рік 20.05.24, 21:23

Популярні

Новини по темі

Уряд затвердив початок та кінець навчального року в школах

 • 24572 переглядiв