uriad-vyznachyv-vidpovidalnykh-za-systemu-koordynatsii-monitorynhu-mizhnarodnoi-tekhnichnoi-dopomohy

Уряд визначив відповідальних за систему координації моніторингу міжнародної технічної допомоги

 • 21940 переглядiв

Уряд доручив секретаріату Кабінету Міністрів забезпечити створення системи моніторингу міжнародної технічної допомоги.

Уряд доручив cекретаріату Кабміну забезпечити створення системи моніторингу міжнародної технічної допомоги. Про це у вівторок повідомив представник уряду у парламенті Тарас Мельничук у Telegram, пише УНН.

Деталі

Уряд вніс зміни до рішення КМУ від 15 лютого 2002 року, №153,"Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги". Згідно з цими змінами, секретаріату КМУ доручено забезпечити розробку, впровадження, функціонування, адміністрування, а також модернізацію та розвиток інформаційно-комунікаційної системи координації моніторингу міжнародної технічної допомоги, тоді як міністерство цифрової трансформації має забезпечити необхідну методичну допомогу для секретаріату КМУ.

За словами Мельничука, запроваджені зміни мають на меті забезпечити ефективний процес створення та функціонування інформаційно-комунікаційної системи для координації та моніторингу міжнародної технічної допомоги. Це надасть можливість учасникам проектів та авторизованим органам державної влади отримувати консолідовану інформацію в реальному часі, сприяючи прийняттю обґрунтованих рішень під час виконання їх повноважень, а також забезпечить регулярний обмін інформацією між відомствами.

Нагадаємо 

Міністерство оборони Сполучених Штатів у вівторок, 19 березня, запустило інтернет-сайт, на якому можна відстежувати американську зброю та обладнання, передані Україні. 

Популярні

Новини по темі

В Україні вже утворилося понад 600 тис. тонн відходів руйнації

 • 26375 переглядiв