ups-schos-pishlo-ne-tak-v-rosiyi-pripiniv-robotu-tinder

"Упс! Щось пішло не так": в росії припинив роботу Tinder

 • 752009 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. Популярний додаток для знайомств Tinder відсьогодні припинив роботу в росії, як і попереджав про це у травні, пише УНН з посиланням на ЗМІ.

Деталі

Відсьогодні російські користувачі додатку для знайомств Tinder не можуть заходити в свої акаунти. Як ще у травні писали ЗМІ, компанія Match Group, що володіє додатком для знайомств Tinder, оголосила, що піде з російського ринку до 30 червня 2023 року.

"Ми віддані захисту прав людини. Наші бренди роблять кроки щодо обмеження доступу до своїх послуг у росії і завершать відхід із російського ринку до 30 червня 2023 року", - йшлося в річному звіті компанії.

Виконавчий директор компанії Friends Fiduciary Corp, акціонера Match Group, заявив Reuters, що у компанії були вагомі причини, щоб покинути росію.

"Для надійного бренду недобре продовжувати свою діяльність у країні, главу якої звинувачено Міжнародним кримінальним судом", - сказав він.

Багато постачальників цифрових послуг з невеликою кількістю персоналу в росії, такі як Spotify і Netflix, вийшли з ринку незабаром після повномасштабного вторгнення росії в Україну лютому 2022 року.

Доповнення

В березні Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт президента росії володимира путіна та уповноваженої з прав дитини рф львової-бєлової. З того моменту російський президент має офіційний статус підозрюваного у скоєнні міжнародного злочину – незаконної депортації та переміщення українських дітей.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Упс! Щось пішло не так": в росії припинив роботу Tinder

     • 752009 переглядiв

    Херсон вранці зазнав ворожого удару з артилерії, є поранена

     • 496693 переглядiв

    Донеччина: окупанти поранили ще двох людей

     • 417583 переглядiв