umierov-dodatkovi-resursy-na-oboronu-krytychno-vazhlyvi

Умєров: додаткові ресурси на оборону критично важливі

 • 26709 переглядiв

Міністр оборони України Умєров заявив про необхідність додаткових ресурсів на оборону. Обговорюються додаткові 500 млрд грн, 60% коштів планують витратити на зарплати військовим, 40% - на озброєння та критичні потреби армії.

Міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що додаткові ресурси на оборону є критично важливими для підтримки захисників держави, повідомили у Міноборони у четвер, пише УНН

Деталі

"Додаткові ресурси на оборону є критично важливими для підтримки захисників держави", - процитували Умєрова у міністерстві.

Міністр зробив заяву під час зустрічі з представниками Ради з питань підтримки підприємництва в умовах воєнного стану. Основним питанням обговорення стало забезпечення фінансових ресурсів на потреби оборони на додаткові 500 млрд грн. 60% коштів планують витратити на зарплати військовим. Ще 40% - на озброєння та критичні потреби армії, вказали у Міноборони.

"Ініціативи уряду і Мінфіну у цьому питанні є надзвичайно важливими. Це пошук діалогу і поглиблення довіри та співпраці із бізнесом. Наші захисники щодня бʼються за нашу незалежність. Відтак держава має забезпечити їм найкращі умови і ресурси для виконання їхніх обов'язків", - зазначив Умєров. 

Учасники, як вказано, зустрічі домовилися про продовження діалогу на базі комітету Верховної Ради України для пошуку найбільш ефективних рішень.

Уряд схвалив збільшення видатків на оборону у Бюджеті-2024 та податкові зміни на 140 млрд грн: що передбачається18.07.24, 15:11

Популярні

Новини по темі

Умєров: додаткові ресурси на оборону критично важливі

 • 26709 переглядiв

Стрілець Куліш приніс Україні "срібло" Олімпіади-2024

 • 55898 переглядiв