ukenru
ukrayinskiy-referi-s-boyko-otrimav-priznachennya-na-match-grupovoyi-stadiyi-ligi-yevropi

Український рефері С.Бойко отримав призначення на матч групової стадії Ліги Європи

 • 5450 переглядiв

КИЇВ. 5 грудня. УНН. Арбітра з Київської області Сергія Бойка призначено провести матч шостого туру групового етапу розіграшу Ліги Європи УЄФА між чеською "Вікторією" з Пльзеня та австрійською "Аустрією" з Відня, передає УНН з посиланням на ФФУ.

Допомагатимуть 39-річному рефері асистенти Володимир Володін та Олександр Корнійко. Додатковими асистентами арбітра призначені Анатолій Абдула та Анатолій Жабченко. Четвертий арбітр − Ігор Альохін. Спостерігач арбітражу − Іоаніс Цахілідіс з Греції.

Відзначимо, що поєдинок у групі Е "Вікторія" (Пльзень, Чехія) – "Аустрія" (Відень, Австрія) відбудеться 8 грудня в місті Пльзень на стадіоні "Дусан Арена". Початок матчу о 20:00 за київським часом.

Примітно, що "Вікторія" вже втратила шанси на вихід в плей-офф, натомість"Аустрія" відстає від другої позиції ("Астра") на 2 пункти.

Нагадаємо, що С.Бойко є міжнародним арбітром категорії ФІФА з 2011 року. У своїй біографії українець має велику кількість матчів групових етапів Ліги Європи, а також кваліфікаційних матчів Ліги Чемпіонів УЄФА. У цьогорічному євросезоні 2016/2017 наш співвітчизник провів п’ять матчів, чотири з яких матчі Ліги Європи УЄФА, а також один поєдинок кваліфікації чемпіонату світу 2018 року між збірними Латвії та Фарерських островів.

Як повідомляв УНН, матч "Динамо" - "Бешикташ" обслуговуватиме шотландська бригада арбітрів.

Українські Національні Новини

Спорт