ukrayinski-sili-znenatska-zastali-armiyu-rf-na-kharkivschini-britanska-rozvidka

Українські сили зненацька застали армію рф на Харківщині - британська розвідка

 • 195398 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Російські війська, ймовірно, були "захоплені зненацька" українським контрнаступом на Харківщині, йдеться в останньому звіті Міністерства оборони Великої Британії на основі розвідданих, передає УНН.

Деталі

"Російські війська, ймовірно, були заскочені зненацька. Цей сектор був лише легко утримуваний, і українські підрозділи захопили або оточили кілька міст", - зазначають у британській розвідці.

Крім цього, розвідники заявили, що російські сили навколо Ізюма, ймовірно, стають "все більш ізольованими". З приводу Куп'янська, то у британській розвідці зазначили, що його взяття під контроль "було б значним ударом для росії, оскільки місто розташоване на шляхах постачання до лінії фронту на Донбасі".

Оскільки українські операції також тривають у Херсоні, фронт російської оборони відчуває тиск як на північному, так і на південному флангах, підсумували в МО Британії.

Latest Defence Intelligence update on the situation in Ukraine - 10 September 2022

Find out more about the UK government's response: https://t.co/87pwGSujtp

#StandWithUkraine pic.twitter.com/GitWVZvd3S

— Ministry of Defence (@DefenceHQ) September 10, 2022

Раніше

Президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні 9 вересня повідомив, що ЗСУ звільнили та взяли під контроль понад 30 населених пунктів у Харківській області.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    ССО захопили нову російську зброю як трофеї на Харківщині

     • 312747 переглядiв