ukenru
ukrayinski-rozvidniki-poblizu-okupovanogo-krimu-vidpratsovuyut-blizhniy-biy

Українські розвідники поблизу окупованого Криму відпрацювали ближній бій

 • 55195 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Українські військові-розвідники, які виконують бойові завдання неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, тренувалися давати відсіч ворогу на близькій відстані. Про це повідомили у командуванні Об’єднаних сил ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"Воїни-розвідники, що на даний час виконують бойові завдання неподалік адміністративної межі з тимчасово окупованою територією АР Крим, тренуються давати відсіч ворогу на близькій відстані. Без зайвої метушні вони виходять у розвідку. За легендою - дорога невивідана, тому і просуваються бійці - максимально обережно", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомив офіцер угруповання військ, підполковник Кирило Холявко, після висування на рубіж відкриття вогню, бійці пересувалися на полі бою різними способами, взаємно прикриваючи один одного. Такий метод дає можливість вести прицільний вогонь з різних положень і водночас вести розвідку противника та місцевості.

За словами офіцера, розвідники відпрацювали такий елемент ближнього бою як наліт.

"Наліт - це спосіб ведення розвідки з метою раптового нападу на об'єкт з метою захоплення документів і зразків озброєння. Кожен розвідник, який входить до складу бойової групи має бути навчений подібним прийомам ведення розвідки. Тільки завдяки постійній підготовці можливо досягти результатів під час накопичування досвіду з тактики",- наголосив Холявко.

Нагадаємо

Українська армія відпрацювала стрільби з “Джавелінів” по броньованих об’єктах противника.

Українські Національні Новини

Суспільство