ukenru
ukrayina-ta-polscha-uzgodili-datu-provedennya-parlamentskoyi-asambleyi

Україна та Польща узгодили дату проведення парламентської асамблеї

 • 12633 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. Українські та польські парламентарії узгодили дату та час проведення засідання парламентської асамблеї України і Республіки Польща. Відтак, засідання відбудеться 23-25 березня у Варшаві. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Апарату ВРУ.

"Заступниця голови Верховної Ради України Олена Кондратюк і віце-маршалок Сейму Республіки Польща Ришард Терлецький погодили дату та місце проведення засідання парламентської асамблеї України і Республіки Польща. Згідно з домовленістю співголів асамблеї, досягнутою під час їхньої зустрічі у місті Красічин, засідання відбудеться 23-25 березня цього року у Варшаві", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що сторони обговорили наповнення майбутньої зустрічі українських і польських парламентаріїв.

"До порядку денного варшавського засідання увійдуть, зокрема, питання взаємодії двох країн у сфері інтеграції України до ЄС та НАТО, розвитку міжрегіональної співпраці, реалізації спільних проектів, співробітництва в рамках "ініціативи Трьох морів", правового та соціального захисту українських трудових мігрантів, які працюють у Республіці Польща", - йдеться у повідомленні.

За словами Кондратюк, остаточний перелік питань, а також позицію української сторони щодо ключових питань українсько-польського міжпарламентського партнерства буде обговорено і затверджено під час зустрічі української частини асамблеї з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим.

Нагадаємо, міністри інфраструктури України та Польщі обговорили питання дозволів з міжнародних автомобільних перевезень.

Українські Національні Новини

Політика