ukrainski-pereviznyky-orhanizuvaly-poperedzhuvalnu-aktsiiu-na-punkti-propusku-krakovets-korchova

Українські перевізники організували акцію-попередження на пункті пропуску Краковець-Корчова

 • 21897 переглядiв

Українські перевізники організували попереджувальну акцію на пункті пропуску Краковець-Корчова у відповідь на блокування поляками трьох пунктів пропуску. Мета акції - звернутися до польських перевізників із закликом припинити блокаду пунктів пропуску "Краківець-Корчова", "Ягодин-Дорохуськ" та "Рава-Руська-Хребене".

Українські перевізники влаштували попереджувальний мітинг на пункті пропуску "Краківець-Корчова". Акцію протесту організували у відповідь на блокаду поляками трьох пунктів пропуску. Протести перевізників протранслювали кореспонденти Суспільного, передає УНН.

Деталі

За даними Суспільного, цей мітинг влаштували члени ГО "Міжнародні автомобільні перевізники України". До акції долучилися як перевізники, так і звичайні водії.

Організатор події Володимир Михалевич зазначив, що цей захід має на меті звернутись до польських перевізників, та закликати їх припинити блокаду пунктів пропуску: "Краківець-Корчова", "Ягодин-Дорохуськ" та "Рава-Руська-Хребене".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страйк польських перевізників: Варшава підтримала угоду, яка спричинила протести - RMF FM

Українські перевізники повісили на тягачах прапори і плакати з написами: "Зніміть блокаду — поверніть українських водіїв додому", "Справжнє братерство — це не дискримінація", "Разом сильніші", а також "Втратить Україна — втрачатиме Польща" українською та англійською мовами.

Нагадаємо

Польські перевізники посилили акції протесту на польсько-українських пунктах пропуску через надмірну конкуренцію після лібералізації міжнародних перевезень між Україною та країнами ЄС. Вони заблокували проїзд для українських перевізників, таким чином висловлюючи свою незгоду із привілеями для українців, та заблокували рух вантажівок у пунктах пропуску "Краківець-Корчова", "Ягодин-Дорохуськ" та "Рава-Руська-Хребене".

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі