ukraina-velyka-brytaniia-ta-estoniia-pidpysaly-memorandum-pro-tsyfrove-spivrobitnytstvo-fedorov

Україна, Велика Британія та Естонія підписали Меморандум про цифрове співробітництво – Федоров

 • 75566 переглядiв

Україна, Велика Британія та Естонія підписали меморандум про цифрову співпрацю для розробки та впровадження рішень у сфері штучного інтелекту та відкритих даних для електронного урядування. Метою партнерства є обмін досвідом та спільні цифрові проєкти для підвищення ефективності державного управління.

Україна, Великобританія та Естонія уклали меморандум про цифрове співробітництво. Про умови та задачі цього договору розповів Віцепрем'єр-міністр і очільник Мінцифри України Михайло Федоров, передає УНН.

Фактично це цифрова коаліція для розвитку та підсилення наших держав. Цифрові технології можуть революційно змінити кожен аспект роботи урядів і підвищити ефективність надання державних послуг. Цифровізуємося далі.

– наводять слова Федорова у прессслужбі Мінцифри.

Деталі

Згідно з інформацією Мінцифри головна мета укладеного меморандуму — знайти спільні цифрові рішення для подолання сучасних викликів. Сфокусовані на впроваджені технології зі штучним інтелектом та відкритих даних.

За даними Федорова цього ж дня Україна домовилась із Естонією та Британією посилити співробітництво у сфері електронного урядування. Зокрема, разом вирішувати проблеми, з якими стикаються уряди під час цифровізації процесів та надання електронних послуг.

Це стане win-win партнерством для всіх учасників. Ми зможемо швидко й ефективно обмінюватися досвідом та реалізовувати спільні діджитал-проєкти.

 – зазначив очільник міністерства цифрової трансформації України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці подали понад 800 оборонних розробок через Brave1 - Федоров

Тетяна Салганік

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи пролунали в Одесі - ЗМІ

     • 110196 переглядiв