ukraina-teper-zavzhdy-matyme-svoiu-vlasnu-udarnu-sylu-v-nebi-zelenskyi

Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі - Зеленський

 • 40219 переглядiв

За словами президента Зеленського, Україна тепер має можливість наносити удари на великі відстані за допомогою власних безпілотників, що дозволяє їй цілеспрямовано атакувати вразливі місця в російській системі ведення бойових дій.

Російська система війни має вразливості і що ми можемо досягти цих її вразливостей своєю зброєю. Про це повідомив Президент України Володимир Зеленський під час відеозвернення і додав, що Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі, передає УНН.

Деталі

Зеленський повідомив, що сьогодні, на жаль, збільшилася кількість загиблих після удару по Одесі: двадцять одне життя забране. Він висловмв співчуття рідним, близьким, а також наголосив, що усім пораненим надається необхідна допомога. 

Президент також запевнив, що обовʼязково будуть росії відповіді й у суто військовому плані.

Цими тижнями багато хто вже побачив, що російська система війни має вразливості і що ми можемо досягти цих її вразливостей своєю зброєю. Я дякую Збройним Силам України, Службі безпеки України, Головному управлінню розвідки за нову українську далекобійність. Звичайно, дякую нашому оборонно-промисловому комплексу – всім, хто працює заради української сили, бо це дійсно українська далекобійність – те, що можуть наші власні дрони. Україна тепер завжди матиме свою власну ударну силу в небі 

- резюмував Зеленський.

З кожним днем ми накопичуємо все більше далекобійної сили – Зеленський14.03.24, 22:25

Популярні

Новини по темі

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат залишає посаду - Олещук

 • 31885 переглядiв

Сили оборони відбили прорив російської ДРГ на Сумщині

 • 37159 переглядiв

В окупованому Бердянську пролунав гучний вибух

 • 46440 переглядiв