ukenru
udar-rf-po-kharkivskii-televezhi-u-politsii-pokazaly-foto-naslidkiv

Удар рф по харківській телевежі: у поліції показали фото наслідків

 • 42515 переглядiв

російські окупанти влучили ракетою в об'єкт телевізійної інфраструктури Харкова, залишивши на місці події осколки снарядів, повідомляє Національна поліція.

Окупанти завдали черговий удар по обʼєкту телевізійної інфраструктури Харкова. На місці влучання виявлено уламки снарядів. Про це повідомили у Нацполіції і показали фото наслідків атаки рф, передає УНН.

Деталі

Сьогодні об 16:35 окупанти завдали черговий удар по обʼєкту телевізійної інфраструктури Харкова, попередньо ракетою. На місці влучання виявлено уламки снарядів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. Поліцейські проводять огляд місця події, опитують свідків, документують та вилучають речові докази злочину військовослужбовців російської армії.

22.04.24, 18:57 • [views_0]

Слідчим вирішується питання щодо внесення за даним фактом відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

22 квітня війська рф здійснили обстріл центру міста Харкова. Пошкоджено обʼєкти інфраструктури. Внаслідок влучання снаряда постраждалих осіб немає.

Антоніна Туманова

Війна