udar-rf-kabom-po-kharkovu-vidomo-pro-dvokh-postrazhdalykh-terekhov

Удар рф КАБом по Харкову: відомо про двох постраждалих - Терехов

 • 24649 переглядiв

У Харкові внаслідок удару КАБом по приватному житловому будинку постраждали дві людини та виникла пожежа. росія використовує керовані авіабомби через їх доступність та низьку вартість модернізації.

У Харкові внаслідок удару КАБом по приватному житловому будинку постраждали дві людини, виникла пожежа, повідомив міський голова Ігор Терехов, передає УНН.

Двоє постраждалих внаслідок удару по приватному житловому будинку. Пожежа. На місці працюють усі відповідні служби

- написав Терехов у Telegram.

Раніше Терехов повідомляв, що армія рф вдарила КАБорм по майже центральній частині Харкова, в район житлової забудови. 

Доповнення 

Експерти КНДІСЕ раніше розповіли, чому ворог почав для атак по Україні частіше використовувати керовані авіаційні бомби.

"Ракети та "шахеди" – це відносно лімітована та більш матеріально затратна для ворога зброя. Її запаси вони системно намагаються поповнювати різними шляхами, однак загалом ідеться про виробництво з нуля. Водночас, у росіян на складах накопичилися десятки тисяч авіаційних бомб, якими можна споряджати літаки прифронтової авіації", - зазначили експерти.

Фахівці КНДІСЕ уточнили, що сучасні керовані авіаційні бомби дорогі у виробництві та застосуванні, тому росіяни мінімально модернізують і використовують звичайні авіаційні бомби.

Популярні

Новини по темі

У Харкові горить будинок після удару ворожим КАБом

 • 22664 переглядiв