u-zhytomyri-nissan-zbyv-8-richnu-dytynu-politsiia-provodyt-slidstvo

У Житомирі "Nissan" збив 8-річну дитину, поліція проводить слідство

 • 107654 переглядiв

У Житомирі 38-річний водій автомобіля "Nissan" здійснив наїзд на 8-річного хлопчика, який переходив дорогу, травмувавши пішохода. Дитину доставили до лікарні, поліція проводить розслідування інциденту.

У Житомирі водій "Nissan" скоїв наїзд на 8-річного хлопця, який перетинав автошлях. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Слідчі з’ясовують обставини події у рамках кримінального провадження, передає УНН із посиланням на поліцію Житомирської області.

38-річний житомирянин, керуючи автомобілем "Nissan", здійснив наїзд на хлопчика, який перетинав автошлях. Внаслідок ДТП пішохід, 8-річний містянин, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні

- ідеться у повідомленні.

Зазначається, що дорожньо-транспортна пригода сталася 6 квітня близько 19:45 на вулиці Дмитрівській. Наразі слідчі Житомирського райуправління поліції з’ясовують усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо

Чоловік розбив скло на фунікулері в Києві і смертельно порізав хлопчикові горло, що призвело до зупинки фунікулера і виклику екстрених служб.

У Броварському районі Київщини під колеса електропотяга потрапив чоловік. Від отриманих травм 32-річний чоловік загинув на місці.

Популярні

Новини по темі

У Запоріжжі вибух - ОВА

 • 110605 переглядiв

В Одесі пролунав вибух

 • 105560 переглядiв

Україна робить все, щоб посилити оборону Харкова - Зеленський

 • 45870 переглядiв

Херсон зазнав чергового ворожого удару, була пожежа - ДСНС

 • 24706 переглядiв