u-zaporizku-oblast-priyizhdzhayut-gastarbayteri-yaki-vlashtovuyut-pyani-biyki-ta-kradut-fedorov

У Запорізьку область приїжджають гастарбайтери, які влаштовують п'яні бійки та крадуть - Федоров

 • 1415741 переглядiв

Цитата

"Наразі ми спостерігаємо чергову хвилю приїзду військових на тимчасово окуповану територію Запорізької області. Почали приїжджати не лише військові, а і гастарбайтери. Серед місцевих мешканців рашисти не змогли знайти достатню кількість людей, які б рили окопи. Тому, вони привозять гастарбайтерів і розселяють їх в дитячих садках, школах, будинках культури", - розповів Федоров.

Деталі

За його словами, гастарбайтери поводять себе "гірше, ніж мобілізовані", тому їх приїжджають "заспокоювати" колаборанти або "гастролери-поліцейські".

"Гастарбайтери - це ті, хто погоджуються приїжджати на тимчасово окуповані території рити окопи. Ми чітко можемо собі уявити хто ця категорія людей - це пияки, бомжі та ті, кого виловили в якихось районах, регіонах рф і притягнули до тимчасово окупованих територій. Це точно люди які безглузді і нічого не вміють робити, окрім як копати", - повідомив міський голова.

Він додав, що приїжджі чинять "безчинства" - починаючи від крадіжок, і закінчуючи п'яними бійками. Водночас він зауважив, що це "не найгірша історія".

"Декілька днів тому повідомляли про те, що на територію Михайлівського району заїхало "чвк вагнер" у кількості 1500 осіб і з них хтось втік. Тому сьогодні по всьому регіону висять оголошення про розшук вагнерівців як особливо небезпечних злочинців", - сказав Федоров.

Нагадаємо

Російські загарбники почали проводити легалізацію в'язниць та катівень на тимчасово окупованих територіях, зокрема у Запорізькій області.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Експрем'єр Ізраїлю: путін пообіцяв не вбивати Зеленського

     • 1304731 переглядiв

    Резніков: літаки будуть

     • 1134801 переглядiв