ukenru
u-vinnitsi-zitknulis-avtobus-ta-legkovik-postrazhdali-dvoye-doroslikh-i-dvoye-ditey

У Вінниці зіткнулись автобус та легковик, постраждали двоє дорослих і двоє дітей

 • 11144 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. У Вінниці внаслідок зіткнення пасажирського автобусу та легкового автомобіля постраждали люди віком 8, 15, 21 та 36 років. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Так, 21 лютого у Вінниці зіткнулись Dacia Sandero та пасажирський автобус "Богдан". Аварія сталась близько 18.30 на вулиці Привокзальній.

За попередньою інформацією, 24-річний вінничанин, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з автобусом "Богдан". У результаті зіткнення до лікарні за допомогою звернулись четверо пасажирів автобуса віком 8, 15, 21 та 36 років. Після надання медичної допомоги троє з них були відпущені додому. 15-річного підлітка з переломом гомілки лікарі госпіталізували.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено до 3 років обмеження волі. Проводиться розслідування.

Нагадаємо, на виїзді із Чернігова зіткнувся автомобіль Volkswagen Passat та автобус, внаслідок чого водій легковика помер на місці. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП