ukenru
u-tsentri-lvova-molodik-namagavsya-skoyiti-samogubstvo

У центрі Львова молодик намагався скоїти самогубство

 • 11271 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 29 серпня. УНН. Молодий чоловік намагався скоїти самогубство на проспекті Чорновола у Львові. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівської області, передає УНН.

"Вночі інспектори 2 батальйону патрульної поліції отримали інформацію, що на проспекті Чорновола на даху будинку сидить людина та, ймовірно, хоче стрибнути вниз. Офіцери прибули на місце та побачили, що на даху дійсно знаходиться чоловік", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці піднялися на сьомий поверх та спробували підійти ближче до особи. Однак юнак крикнув, щоб не підходили, бо тоді він стрибне. Патрульні зупинилися та почали розмовляти з хлопцем. Вони спробували дізнатися, що в нього сталося.

"Він розповів, що має проблеми в особистому житті та на роботі, а тому самогубство - єдиний вихід, який він бачить",- повідомили у патрульній поліції.

У цей час інші патрулі перекрили вулицю, викликали швидку та рятувальників. Також встановили особу матері, яка приїхала на місце пригоди. Після більш ніж двох годин перемовин з патрульними на краю будинку чоловік вирішив добровільно спуститися. Внизу на нього чекала мати. 20-річного хлопця передали під нагляд медикам.

Нагадаємо, дівчинку-підлітка знайшли повішаною в Одеській області. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП