ukenru
u-spravi-eksdirektora-tsentrogazu-dopitali-bukhgaltera-pidpriyemstva

У справі ексдиректора "Центрогазу" допитали бухгалтера підприємства

 • 10124 переглядiв

КИЇВ. 25 жовтня. УНН. Вищий антикорупційний суд у справі про обвинувачення колишнього директора ДП "Центргаз" ВАТ "Кіровоградгаз" у розтраті 8,6 млн гривень коштів вказаного підприємства допитав головного бухгалтера підприємства, який є свідком обвинувачення. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП у Facebook.

"Колегією антикорупційного суду було визначено порядок дослідження доказів у справі. Крім того, на засіданні було допитано одного зі свідків, а саме головного бухгалтера підприємства", - йдеться в повідомленні.

Також, повідомляється, що на наступних засіданнях, які призначені на 9 та 11 грудня 2019 року, заплановано допитати інших свідків, заявлених стороною обвинувачення, а також долучити та дослідити письмові докази у справі.

Нагадаємо, детективи НАБУ спільно зі слідчими управління спеціальних розслідувань ГПУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП завершили розслідування факту розтрати 8,6 млн грн дочірнього підприємства “Центргаз”, що входить до складу ВАТ “Кіровоградгаз” (51% акцій належать НАК “Нафтогаз України”).

Як повідомляв УНН, у червні цього року ексдиректору “Центрогазу” повідомили про підозру за розтрату 8,6 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП