u-sluzi-narodu-spodivayutsya-znayti-golosi-za-skasuvannya-maydanchikiv-yatsenka-za-osnovu

У "Слузі народу" сподіваються знайти голоси за скасування "майданчиків Яценка" за основу

 • 9687 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. Фракція "Слуга народу" розраховує знайти голоси за скасування корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості та прозорості реалізації майна, так званих "майданчиків Яценка", поки що лише в першому читанні, щоб до другого читання знайти компромісний варіант закону. Про це заявив заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко журналістам в кулуарах парламенту, передає кореспондент УНН.

"На комітеті було ухвалено №2047-Д. Я думаю, будуть голоси у фракції. Для першого читання - є, думаю, до другого читання треба його доводити", - зазначив Корнієнко.

За його словами, незгодні із законопроектом щодо внесення змін до Податкового кодексу України щодо ліквідації корупційної схеми у сфері реєстрації інформації зі звітів про оцінку об'єктів нерухомості та прозорості реалізації майна народні депутати у фракції завжди є, тож їх треба переконувати.

Нагадаємо, 1 листопада Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики рекомендував парламенту ухвалити за основу комітетську редакцію законопроекту про ліквідацію електронних майданчиків-посередників при оцінці майна.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На озброєння армії передали перші 100 серійних ракет "Вільха"

     • 20442 переглядiв

    До кінця тижня в Україні очікується похолодання - синоптики

     • 19847 переглядiв