ukenru
u-shtabi-oos-vidzvituvali-pro-situatsiyu-na-dilyankakh-rozvedennya-viysk-na-donbasi

У штабі ООС відзвітували про ситуацію на ділянках розведення військ на Донбасі

 • 8992 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. На Донбасі біля Станиці Луганської завершено монтажні роботи щодо встановлення перил на прольоті мосту, біля Золоте-4 тривають заходи з синхронного демонтажу фортифікаційних споруд, а в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області триває процес технічного обстеження. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

На ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) завершено монтажні роботи щодо встановлення перил на прольоті мосту. Окрім того відбувалось укладання асфальту на майданчику в районі 9 опори мосту.

На ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області тривають заходи з синхронного демонтажу фортифікаційних споруд та інших об’єктів військового призначення. Проведено облаштування під’їзної дороги до фортифікацій. Здійснювався розбір одного бліндажа та трьох допоміжних споруд.

На ділянці розведення №3, в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області, триває процес технічного обстеження, розмінування доріг і узбіч та очищення місцевості забрудненої вибухонебезпечними предметами. За сьогодні обстежено 2,2 гектара території та вилучено 13 ВНП.

Нагадаємо, у Державній службі України з надзвичайних ситуацій показали, як проводять розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське та Богданівка Донецької області.

Українські Національні Новини

Суспільство