ukenru
u-rumuniyi-shukayut-zhinku-yaka-vtekla-iz-koronavirusnogo-karantinu

У Румунії шукають жінку, яка втекла з-під коронавірусного карантину

 • 16961 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Поліція Румунії розшукує жінку, яка втекла з-під коронавірусного карантину, щоб повернутися назад до Італії. Про це повідомляє Tvrmoldova.md, інформує УНН.

"У Румунії поліцією розшукується 41-річна жінка з міста Слатіна, після того, як лікарі повідомили, що вона має намір повернутися до Італії, незважаючи на те, що була ізольована будинку. Влада повідомила про цей випадок прикордонників", - йдеться у повідомленні. 

За словами представників Управління громадського здоров'я повіту Олт, жінка повідомила сімейного лікаря, що вона їде, незважаючи на те, що її помістили на карантин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Петербурзі жінка замкнула електроланцюг, зламала замок і втекла з коронавірусного карантину.

"Епідеміологи зателефонували їй і з'ясували, що вона прямує в аеропорт з наміром повернутися в Італію. За словами жінки, у неї не було симптомів, характерних коронавирусній інфекції, тому вона не розуміла, чому повинна перебувати в ізоляції", - пишуть у ЗМІ.

Зазначається, що румунська влада оголосила її в розшук і почали розслідування.

За даними Центру системних досліджень та інжинірингу при університеті Джона Хопкінса (США), на території Румунії підтверджено 3 випадки інфікування коронавірусом нового типу. 

Як повідомлялося раніше в УНН, у Румунії зафіксували ще два випадки захворювання на новий коронавірус.

Українські Національні Новини

Здоров'я