u-rf-zahovoryly-pro-hotovnist-do-dialohu-z-hruziieiu-na-rivni-parlamentiv

У рф заговорили про готовність до діалогу з Грузією на рівні парламентів

 • 14933 переглядiв

Голова ради федерації рф матвієнко заявила про готовність до діалогу з Грузією на парламентському рівні. Вона зазначила, що результати жовтневих виборів у Грузії визначать подальший курс країни.

У росії готові до діалогу із Грузією на рівні парламентів. Про це заявила голова ради федерації Валентина Матвієнко на пресконференції за підсумками весняної парламентської сесії, передає УНН із посиланням на Новини Грузія.

"Якщо з боку Грузії буде бажання до діалогу, то ми готові і зараз, незважаючи на те, що ну нас немає дипломатичних відносин. У цьому місія парламентаріїв, для цього вони й обираються", - сказала вона.

За словами матвієнко, поки що контактів з грузинськими колегами у них немає. У російському парламенті вважають, що все може змінитися, оскільки "в Грузії йдуть непрості політичні процеси і багато чого переосмислюється".

Грузія не може бути однією ногою в москві, якщо хоче вступити до ЄС - глава МЗС Литви15.05.24, 22:31

"У жовтні у Грузії будуть вибори, і, звісно, ​​вони визначать і економічний, і соціальний, і політичний курс розвитку. (…) Подивимося, чим закінчиться виборча кампанія", - заявила матвієнко.

Вона вважає, що Захід займається втручанням у цей процес "з використанням відомих сценаріїв, інструментів". Тим часом у росії "як була повага до грузинського народу, так воно й залишилося".

У Грузії понад 120 неурядових організацій подають позов до Конституційного суду через закон про іноагентів17.07.24, 21:45

Популярні

Новини по темі

Україна завершила виступи на Олімпіаді-2024 з тенісу

 • 14828 переглядiв