u-radi-khochut-zaslukhaty-holovu-sbu-pro-diialnist-departamentu-yakyi-donedavno-ocholiuvav-artem-shylo

У Раді хочуть заслухати голову СБУ про діяльність департаменту, який донедавна очолював Артем Шило

 • 39167 переглядiв

Верховна Рада очікує звіту голови Служби безпеки України щодо незаконного прослуховування журналістів та діяльності департаменту, яке раніше очолював Артем Шило, затриманий за нібито керівництво організованою групою з розкрадання коштів під час воєнного стану.

У Верховній Раді чекають звіту голови Служби безпеки України Василя Малюка. Як повідомив нардеп Ярослав Железняк, найбільше цікавлять питання прослуховування журналістів та діяльності департаменту, який донедавна очолював Артем Шило, передає УНН.

"... ми досі чекаємо в Раді згідно проголосованого рішення звіт Голови СБУ. І до питання незаконного прослуховання журналістів, ще додалось одне - діяльність департаменту "і" (ексекономіка)", - повідомив Железняк.

Додамо

У березні ЗМІ повідомили, що Артем Шило більше не очолює Головне управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ.

Нагадаємо

2 квітня стало відомо, що НАБУ і САП затримали посадовця СБУ Артема Шила, який, за версією слідства, очолює організовану групу із заволодіння майже 95 млн грн на закупівлі трансформаторів під час воєнного стану.

Популярні

Новини по темі

На Закарпатті демобілізували перших строковиків - ДПСУ

 • 33943 переглядiв