ukenru
u-nimechchini-zatrimani-11-pidozryuvanikh-u-seksualnomu-nasilstvi-nad-ditmi

У Німеччині затримані 11 підозрюваних у сексуальному насильстві над дітьми

 • 11852 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. В рамках розслідування фактів скоєння сексуального насильства над дітьми у низці федеральних земель Німеччини було затримано 11 осіб, заявив у суботу, 6 червня, керівник поліції міста Мюнстер у федеральній землі Північний Рейн - Вестфалія Райнер Фурт, передає УНН з посиланням на AFP і DW.

Він повідомив, сімох з 11 підозрюваних було взято під варту. Вони підозрюються у скоєнні сексуального насильства над трьома хлопчиками - п'яти, десяти та дванадцяти років. Трьох підозрюваних, включаючи ймовірного організатора, 27-річного чоловіка з Мюнстера, поліція затримала ще 14 травня. Інші підозрювані були затримані під час рейдів 4-5 червня.

Серед підозрюваних, зокрема, 30-річний чоловік з міста Штауфенберг у федеральній землі Гессен, 35-річний чоловік з Ганновера, 42-річний чоловік з комуни Шорфгайде у землі Бранденбург, 43-річний чоловік з Касселя та 41-річний чоловік з Кельна. Окрім того, підозрюваною є також 45-річна матір організатора, якій, за даними поліції, було відомо про сексуальне насильство над неповнолітніми і яка усіляко йому сприяла.

Головною жертвою зловмисників поліція вважає 10-річного хлопчика, який є сином співмешканки основного підозрюваного, а решта хлопчиків - родичі двох затриманих. За даними поліції, підозрювані здійснювали сексуальну наругу над дітьми у садовому будинку у Мюнстері та записували свої дії на відео. Поліція виявила близько 500 терабайтів даних в серверній кімнаті, обладнаній в підвалі одного з будинків в Мюнстері. Розслідування події триває.

Головний підозрюваний двічі - у 2016 та 2017 роках - був засуджений до умовного покарання за поширення дитячої порнографії. Крім того, чоловік за рішенням суду пройшов курс терапії.

Нагадаємо, у Запоріжжі затримали чоловіка за зґвалтування двох хлопчиків.

Українські Національні Новини

Новини Світу