u-minoborony-rf-kazhut-shcho-vidkynuly-dyversantiv-z-kurskoi-oblasti-prote-hubernator-rehionu-kazhe-shcho-boi-tryvaiut

У міноборони рф кажуть, що відкинули диверсантів з курської області. Проте губернатор регіону каже, що бої тривають

 • 33254 переглядiв

Міноборони РФ заявило про відступ ЗСУ з Курської області після короткого бою. Однак в.о. губернатора регіону повідомляє про триваючі бої у прикордонних районах.

У російському міністерстві оборони заявили, що ЗСУ, які нібито сьогодні почали наступ у курській області, після нетривалих боїв відступили до України. А втім, виконувач обов'язків губернатора курської області заявив, що у регіоні тривають бої. Про це пише УНН.

Деталі

Так, сьогодні росіяни показали відео, яке як стверджується зняли у курській області. На кадрах видно, як завдають ударів по військовій техніці. Самі росіяни стверджують, що на кадрах ліквідація групи ЗСУ, яка нібито сьогодні з боєм зайшла на територію курської області. 

Зазнавши значних втрат, залишки диверсійної групи відступили на територію України, де по них продовжують завдавати вогневих ударів

- заявили у російському міноборони. 

А втім, виконувач обов'язків губернатора курської області андрій смірнов, очевидно не знає про відхід диверсантів. За його словами, станом на вечір 6 липня у прикордонних районах регіону тривають бої.

У Суджанському та Коренівському районах Курської області тривають бої на кордоні. По ворогові завдає ударів артилерія та авіація

- заявив смірнов. 

Нагадаємо

Надвечір 6 серпня, міноборони рф заявило про "прорив" кордону в курській області з боку 22-ї механізованої бригади ЗСУ за підтримки нібито 11 танків та понад 20 бойових броньованих машин та гору "знищеної" ними техніки.

Популярні

Новини по темі

Кліматичні активісти зіпсували будинок Лео Мессі на Ібіці

 • 14799 переглядiв