ukenru
u-mezhakh-initsiativi-likar-dlya-sela-mediki-oglyanuli-ponad-1-tis-patsiyentiv-z-khmelnichchini

У межах ініціативи “Лікар для села” медики оглянули понад 1 тис. пацієнтів з Хмельниччини

 • 1406387 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Мобільна амбулаторія ініціативи “Лікар для села” завершила свою роботу на Хмельниччині. За два тижні послугами терапевта, офтальмолога та ультразвукової діагностики скористалися 1 115 жителів регіону. Про це повідомили у пресслужбі благодійного фонду “MOAС-Україна”, передає УНН.

Деталі

Медики провели консультації для жителів Білогородки, Соснівки, Квітневого, Мокроволі, Сушівців, Миклашів, Дідківців, Ямполя, Новоставців, Човгузова, Малого Лозучина, Колісця, Ільківців, Шибені тощо.

Цитата

“Пацієнти відзначають високу якість обслуговування та наголошують на актуальності даної ініціативи, яка спрощує отримання медичних послуг жителями сіл, віддалених від районних та обласних лікарень.

Мобільний медичний пункт – це наближення медицини до людей, швидка та висококваліфікована допомога без витрат часу та коштів, а також розвантаження системи охорони здоров’я, яка в умовах війни змушена працювати на межі можливостей”, - йдеться у повідомленні.

Довідка

Проєкт “Лікар для села” реалізується завдяки партнерській співпраці БФ “МОАС-Україна”, Фонду "МХП-Громаді", Ronald McDonald House Charities Latvija та БО "Благодійний фонд Оксани Дмитрієвої".

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу