ukenru
u-merezhi-zyavivsya-treyler-filmu-dim-guchchi-z-ledi-gagoyu-v-golovniy-roli

У мережі з'явився трейлер фільму "Дім Гуччі" з Леді Гагою в головній ролі

 • 32975 переглядiв

КИЇВ. 30 липня. УНН. Адам Драйвер і Леді Гага з'явилися в ролі містера і місіс Гуччі в трейлері фільму "Будинок Гуччі", який з'явиться в кінотеатрах 24 листопада. Про це інформує УНН з посиланням на Variety.

Деталі

У фільмі режисера Рідлі Скотта докладно розповідається про вбивство Мауріціо Гуччі (Адам Драйвер) і падінні модною династії сім'ї Гуччі. Гага грає світську левицю Патрицію Реджіані, колишню дружину Мауріціо, яку судили і визнали винною в організації його вбивства після того, як він залишив її заради молодшої жінки. Вона відсиділа 18 років у в'язниці, де отримала прізвисько Чорна Вдова, перш ніж була звільнена в 2016 році.

"Я не вважаю себе особливо етичною людиною, - каже Гага в ролі Патриції, - Але я справедлива".

Сценарій фільму написаний Роберто Бентівенья за романом Сари Гей Форден "Будинок Гуччі: сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності". В зоряний склад фільму також увійшли Аль Пачіно, Джаред Лето і Джеремі Айронс.

Знятий у Європі "Будинок Гуччі" є першим фільмом Гаги після "Народження зіркии", який приніс їй номінації на "Оскар" та "Золотий глобус".

У квітні Патріція Гуччі - правнучка Гуччі - заявила Associated Press, що вона стурбована тим, що фільм "виходить за рамки заголовків, що захоплюють історію правдивих злочинів, і вдаються до приватного життя спадкоємців Гуччі".

Вона продовжила: "Ми справді розчаровані. Я говорю від імені родини. Вони крадуть ідентичність сім'ї, щоб отримати прибуток, збільшити доходи голлівудської системи… Наша сім’я має особистість, конфіденційність. Ми можемо говорити про все. Але є межа, яку неможливо перетнути".

Українські Національні Новини

Культура