ukenru
u-merezhi-prypuskaiut-shcho-pid-chas-urazhennia-komandnoho-punktu-zsu-mohly-likviduvaty-rosiiskoho-henerala-ta-odioznoho-voienkora

У мережі припускають, що під час ураження командного пункту ЗСУ могли ліквідувати російського генерала та одіозного "воєнкора"

 • 28567 переглядiв

російський генерал михайло теплинський та "Z-воєнкор" єгор гузенко могли загинути в результаті українського ракетного удару по командному пункту рф, розташованому на кораблі.

Ряд проросійських пабліків та Z-пропагандисти у мережі поширюють інформацію про те, що внаслідок ракетного удару по танкеру, де розміщувався командний пункт, ЗСУ ліквідували командувача повітряно-десантних військ рф генерал-полковника михайла теплинського, передає УНН. Також пабліки повідомляють, що під час цього удару загинув один з так званих "воєнкорів" єгор гузенко ("тринадцятий").

Відреагував на інформацію український блогер Сергій Стерненко, написавши що "тринадцятий не бере слухавку". Також про загибель "Тринадцятого" написав журналіст Денис Казанський у Telegram. Проте, за його даними, того розстріляли кадирівці через конфлікт.

За іншою версію, що розповсюджується у пабліках, саме "кадирівці" навели удар на місце, де перебував гузенко, і де в той момент знаходився генерал теплинський.

Офіційного підтвердження про загибель командуючого десантними військами рф або "воєнкора" від української сторони наразі немає.

російський військовослужбовець єгор гузенко може бути причетний до жорсткої страти українського військового. Коли в мережі поширювалося відео, де окупанти відрізають голову українському полоненому, гузенко відреагував на нього відповідним зображенням.

Оновлено

Згодом Стерненко виклав фотографію загиблого "воєнкора" гузенко - той вдягнений лежить на спині на землій, з носа тече кров. Судячи з фото, складно встановити причину загибелі.

Нагадаємо

Командувач Повітряних Сил Микола Олещук показав, як пілоти Повітряних Сил Збройних Сил України успішно вразили ворожий центр управління, розташований на кораблі.

11.03.24, 19:31 • [views_0]