u-melitopoli-znyshchyly-rosiiskykh-okupantiv-ta-poshkodyly-tekhniku-hur

У Мелітополі знищили російських окупантів та пошкодили техніку - ГУР

 • 38557 переглядiв

Українські сили опору знищили російських військових та пошкодили їхню техніку в тимчасово окупованому Мелітополі, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України

Сили українського спротиву знищили декілька російських окупантів та завдали ураження ворожій техніці у тимчасово окупованому Мелітополі, повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України у суботу, пише УНН.

Несподівану й успішну атаку реалізували 1 грудня 2023 року в обідній час на в’їзді до тимчасово окупованого Мелітополя. Сили українського спротиву знищили декілька російських окупантів та завдали ураження ворожому паливозаправнику - військова техніка виведена з ладу

- повідомили у ГУР МОУ у Telegram.

Деталі

Як повідомляється, сталося це на проспекті Богдана Хмельницького 115, "де московські окупанти полюбляли робити привали "на перекур".

"Після чергового успішного нальоту сил опору, що призвів до ліквідації загарбників та пошкодження їхньої військової техніки, російсько-окупаційна адміністрація у Мелітополі намагається приховати наслідки атаки через страх перед кремлівськими спецслужбами", - повідомили у ГУР.

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Сицилії сталося виверження вулкану Етна

     • 29214 переглядiв