ukenru
u-lvovi-zlochinna-grupa-organizuvala-seks-biznes

У Львові злочинна група організувала секс-бізнес

 • 89886 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 30 серпня. УНН. Поліцейські у Львові викрили злочинну групу, яка створила бізнес із надання сексуальних послуг. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції у Львівській області, передає УНН.

"Правоохоронці встановили, що до його організації причетний 33-річний львів’янин. Він займався орендою приміщень, у тому числі й квартири, де жінки відпочивали, очікуючи клієнтів, фінансовим обліком, інтернет-сайтом, який рекламував інтимні послуги тощо. Зловмисник також здійснював загальний контроль за роботою повій (включаючи їх підбір та інструктаж) і таксистів, які їх відвозили до замовників", - йдеться в повідомленні.

Сутенеру допомагали дві жінки, а саме 27-річна львів’янка та 19-річна жителька міста Рівне. Вони приймали телефонні замовлення, вели облік грошей, отриманих повіями, стежили, щоб п’ятеро дівчат надавали послуги належної якості, а також застосовували штрафні санкції, якщо вони порушували вимоги встановлених умов "праці".

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання організатора бізнесу і у квартирі, де перебували повії, правоохоронці вилучили мобільні телефони, візитки з рекламою інтимних послуг, засоби контрацепції, чорнові записи, щодо незаконної діяльності, та грошові кошти у сумі 22 тисяч гривень та 2 400 доларів США. Крім того, вилучено автомобіль зловмисника "Ауді А6".

"Львів’янину повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.3 ст.27 (види співучасників) та ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Двом його спільницям повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України. Щодо усіх трьох вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, у центрі Києва жінка організувала бордель, який працював під виглядом масажного салону. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП