u-lvovi-trapyvsia-vybukh-zahynuv-cholovik-podrobytsi-podii

У Львові трапився вибух гранати, загинув чоловік: подробиці події

 • 12619 переглядiв

34-річний чоловік загинув від вибуху гранати Ф-1 біля житлового будинку на вулиці Пасічній у Львові.

Правоохоронці встановлюють деталі щодо вибуху у Львові: неподалік багатоквартирного будинку на вулиці Пасічній сьогодні відбувся вибух; після прибуття на місце події співробітники служб міста виявили загиблого чоловіка. Пише УНН із посиланням на Поліцію Львівської області.

Деталі

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху у Львові. Попередньо, вибухнула граната Ф-1.

Як зазначає пресслужба поліції, внаслідок події смертельні травми отримав 34-річний львів’янин.

Повідомлення про вибух, що стався неподалік одного з багатоквартирних будинків на вулиці Пасічній, надійшло у поліцію близько 06:30. На місці події працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, криміналісти, спеціалісти-вибухотехніки та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблого - місцевого мешканця віком 34 роки, на тілі якого були виявлені численні осколкові поранення. Також попередньо встановлено, що травми чоловік отримав внаслідок вибуху гранати, ймовірно, Ф-1.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство з позначкою"самогубство) Кримінального кодексу України та за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У Броварах біля багатоповерхівки було чути вибух, на місці працює поліція09.07.24, 18:20

Ігор Тележніков

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Україна підписала безпекову угоду з Люксембургом

     • 25403 переглядiв