ukenru
u-laboratoriyi-v-kiyevi-perevirili-vzhe-46-pidozr-na-covid-19

У лабораторії в Києві перевірили вже 46 підозр на COVID-19

 • 15032 переглядiв

КИЇВ. 12 березня. УНН. Центром громадського здоров'я України із початку року до 12 березня отримано 46 підозр про коронавірусну інфекцію COVID-19, усі перевірено - лише один випадок підтверджено, що сталося ще 3 березня - єдиний в Україні випадок, решта 45 перевірених підозр - негативні. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані ЦГЗ МОЗ.

"Із початку року станом на 11:00 12 березня Центром громадського здоров'я України отримано 46 підозр про COVID-19. Наразі усі зразки досліджено: 1 підтверджено (3 березня) та 45 негативних", - вказали у Центрі.

Також там нагадали, що вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров'я України отримала офіційних звіт з лабораторії ВООЗ у Лондоні, що підтверджує результати досліджень, отримані в українській лабораторії. "Надсилання перших 5 позитивних та 10 негативних результатів на COVID-19 у лабораторію ВООЗ є обов'язковим для усіх країн-членів Всесвітньої організації охорони здоров'я", - додали у ЦГЗ.

Як повідомляв УНН, у Чернівцях 3 березня був офіційно зареєстрований перший в Україні випадок зараження новим типом коронавірусу.

Українські Національні Новини

Здоров'я