u-kytai-vidreahuvaly-na-sytuatsiiu-v-kurskii-oblasti-zaklykaiut-storony-do-dotrymannia-trokh-pryntsypiv

У Китаї відреагували на ситуацію в курській області: закликають сторони до дотримання "трьох принципів"

 • 78753 переглядiв

МЗС Китаю прокоментувало ситуацію в курській області рф, закликавши сторони дотримуватися принципів деескалації. Китай продовжить підтримувати зв'язок з міжнародною спільнотою для політичного врегулювання кризи.

МЗС Китаю прокоментувало ситуацію в курській області рф, закликавши сторони дотримуватися "трьох принципів", пише УНН.

Деталі

"Ми відзначили розвиток подій. Позиція Китаю в українському питанні послідовна і зрозуміла. Китайська сторона закликає всі сторони дотримуватись трьох принципів деескалації ситуації, а саме: не розширювати поле бою, не ескалювати бойові дії і не розпалювати вогонь жодною зі сторін. Ми продовжимо підтримувати зв'язок з міжнародною спільнотою, щоб відігравати конструктивну роль у політичному врегулюванні кризи", - відповів речник МЗС КНР на прохання прокоментувати ситуацію у курській області рф.

Нагадаємо

У курській області рф з 6 серпня повідомляється про бойові дії після повідомлень про "прорив" кордону і "захід" українських сил. У регіоні оголосили надзвичайну ситуацію федерального масштабу. Також у курській області, а також у бєлгородській та брянській областях введено режим контртерористичної операції.

Ситуація у курській області рф: у бєловському районі заявили про "напружену обстрановку", триває евакуація12.08.24, 12:37

Юлія Шрамко

Війна

Популярні

Новини по темі