u-kyievi-zatrymaly-bandu-reideriv-yaki-khotily-zakhopyty-parkuvalnyi-biznes

У Києві затримали банду рейдерів, які хотіли захопити паркувальний бізнес

 • 23020 переглядiв

Правоохоронці Києва затримали п'ятьох осіб, які, погрожуючи вбивством, силою хотіли відібрати паркувальний бізнес у підприємців з Києва.

У Києві правоохоронці затримали 5 учасників злочинної організації, які під погрозою розправи відбирали бізнес у підприємців. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передає УНН.

Деталі 

Слідчі з’ясували, що протягом тривалого часу затримані вимагали від представників двох товариств передачу прав на бізнес.

Об’єктами злочинних посягань стали шість паркувальних майданчиків на території м. Києва, на яких потерпілі на законних підставах здійснювали свою підприємницьку діяльність. Щоб змусити підприємців передати права на бізнес, учасники злочинної організації погрожували їм фізичним насильством та залякували розправою

 - резюмували у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці викрили тюремний кол-центр: близько 30 в’язнів викрадали гроші з банківських рахунків українців

Правоохоронці провели обшуки за місцем проживання фігурантів та затримали керівника та 4 учасників злочинної організації.

На даний час затриманим повідомлено про підозру та Печерським районним судом м. Києва обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту з обовʼязком носіння електронного засобу контролю. На вказані рішення прокурор подав апеляційні скарги

- повідомили у прокуратурі.

Доповнення 

Зазначається, що завдяки погрозам зловмисникам вдалося заволоділи правом користування паркувальними майданчиками та безперешкодно збирати з автовласників оплату за паркування. Збитки, завдані підприємцям, становлять понад 1 млн гривень.

Під час обшуків у затриманих вилучили зброю та боєприпаси до неї, грошові кошти, чорнові записи, "бухгалтерію" незаконної діяльності та інші речові докази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині затримали 10 учасників злочинної організації наркозбувачів

Зазначається, що викриття злочинної діяльності здійснювалося прокурорами Печерської окружної прокуратури міста Києва, спільно з прокурорами Київської міської прокуратури та спільно зі слідчими Печерського управління поліції ГУ НП в м. Києві за оперативного супроводу ГУ СБУ в м. Києві та Київській області.

Нагадаємо

У майже у центрі Запоріжжя 11 екіпажів патрульної поліції проводили затримання грабіжників на авто з одеськими номерами.

Володимир Омельченко

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі