ukenru
u-krimu-perenesli-ogoloshennya-viroku-figurantam-spravi-26-lyutogo

У Криму перенесли оголошення вироку фігурантам справи "26 лютого"

 • 8545 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Сьогодні 4 червня 2018 року об 11:00 мало відбутися оголошення вироку Мустафі Дегерменджі і Алі Асанову, фігурантам по "справі 26 лютого", проте суд був перенесений на 13 червня. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення "Кримської солідарності" в Facebook.

"Суд по оголошенню вироку фігурантам справи "26 лютого" перенесено на 13 червня 2018 р, час - 13:30", - сказано в повідомленні.

Також варто відзначити, що під судом зібралося багато людей для того, щоб підтримати своїх співвітчизників.

Нагадаємо, "справа 26 лютого" стосується протистояння на мітингу проти анексії Криму 26 лютого 2014 року між прихильниками територіальної цілісності України і прихильниками партії "Русское единство", якою керував нинішній глава Криму Сергій Аксьонов.

Як повідомляв УНН, в підконтрольному Росії Центральному районному суді Сімферополя представник прокуратури пред'явив звинувачення п'ятьом учасникам мітингу за єдність України під стінами кримського парламенту 26 лютого 2014 року. Підсудні Алі Асанов, Мустафа Дегерменджі, Арсен Юнусов, Ескендер Емірваліев і Ескендер Кантеміров звинувачуються російською владою за ч. 2 ст. 212 "Участь у масових заворушеннях".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП