u-kiyevi-sogodni-znovu-vidklyuchayut-svitlo-oprilyudnili-grafik

У Києві сьогодні знову відключають світло: оприлюднили графік

 • 601688 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. У Києві у середу, 26 жовтня, запроваджуються стабілізаційні відключення електроенергії для уникнення аварій, повідомили у ДТЕК Київські електромережі, що надають послугу у столиці, пише УНН.

Цитата

"За розпорядженням НЕК Укренерго, у Києві з 07:45 26 жовтня будуть відбуватися стабілізаційні відключення світла", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомляється, на сайті ДТЕК Київські електромережі є спрощений графік адрес стабілізаційних відключень електроенергії. Усіх споживачів електроенергії Києва розділили на 3 групи.

"Кожна група буде відключатися в визначений проміжок часу, поки буде діяти розпорядження НЕК Укренерго на проведення стабілізаційних відключень. Щоб зрозуміти, у який час протягом доби у вас можливе відключення електроенергії – вкажіть свою адресу та отримайте графік можливих відключення протягом дня та тижня", - зазначили у компанії і оприлюднили покрокову відеоінструкцію.

Енергетики наголосили, що докладають усіх зусиль, щоб відключення тривали не більше ніж 4 годин. Але зауважили, що можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Також там попередили, що в окремих випадках світло може бути відсутнім більш тривалий час. І що також стаються аварії з різних причин, через які споживачі можуть бути без світла. Окрім того, киян закликали економити - особливо зранку з 6:00 до 11:00 та ввечері з 17:00 до 23:00. Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Доповнення

росія у жовтні націлилася на об'єкти енергетики в Україні. Після масованих ударів рф з 10 жовтня постраждала третина енергетичної інфраструктури України. Після чергової атаки 22 жовтня в Укренерго повідомили, що масштаби пошкоджень від ударів співставні чи більші за наслідки 10-12 жовтня. Для стабілізації ситуації вводять віялові відключення.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти вночі вкотре обстріляли Нікопольський район

     • 108350 переглядiв