ukenru
u-kiyevi-pid-chas-pozhezhi-v-universitetskomu-gurtozhitku-evakuyuvali-50-osib

У Києві під час пожежі у гуртожитку евакуювали 50 осіб

 • 10197 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У Києві у приміщенні гуртожитку сталась пожежа. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у м.Києві, передає УНН.

"Загорання виникло в одній із кімнат на 2-му поверсі на площі 10 кв. м. Внаслідок займання згоріло та пошкоджено меблі, особисті речі, закопчені стіни та стеля кімнати", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські ЗМІ дізналися висновки про причини пожежі в ТРЦ "Зимова вишня"

Повідомлення про подію надійшло у середу, 12 вересня, о 09:53.  Пожежа виникла в 9-поверховому гуртожитку на пр. Науки, 23 у Голосіївському районі столиці.

На місце події від оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві були направлені пожежно-рятувальні підрозділи. Не гаючи часу вогнеборці відразу ж розпочали рятувальні роботи та гасіння пожежі.

Завдяки вмілим та злагодженим діям столичних рятувальників, вже о 10:12 пожежу було локалізовано та о 10:23 – ліквідовано. Під час гасіння пожежі із будинку евакуйовано 50 осіб.

До гасіння пожежі було залучено 3 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 15 співробітників особового складу підрозділів ГУ ДСНС України у м. Києві.

Причина займання наразі встановлюється.

Під час пожежі ніхто не постраждав.

Нагадаємо, 3 вересня у Дніпрі горів гуртожиток транспортного коледжу. Раніше 7 червня в Одесі горіла будівля морехідного училища імені О.І. Марінеска.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП