u-khersoni-rosiiany-poranyly-cholovika-skynuvshy-vybukhvku-z-drona

У Херсоні росіяни поранили чоловіка, скинувши вибухівку з дрона

 • 22360 переглядiв

Вчора російські війська обстріляли Дніпровський район Херсона, пошкодивши житлові будинки та поранивши двох людей. Окрім того, скинули вибухівку з дрона на жилий квартал.

Ворожі війська вчора обстріляли Дніпровський район Херсону, а також скинули вибухівку з дрона на жилий квартал, поранивши чоловіка. Про це повідомив начальник Херсонської військової адміністрації Роман Мрочко, пише УНН.

Деталі

Ввечері 11 липня російські терористичні війська з тимчасово окупованого лівого берега атакували Дніпровський район Херсону. За інформацією міської адміністрації, внаслідок ворожого обстрілу зруйновані приватні будинки, понівечена багатоповерхівка, погоріли автівки, уламками посікло дерева.

Окрім того, після обстрілу, близько 18.00 рашисти скинули вибухівку з дрона у жилий квартал. Поранення отримали два чоловіка.

Він повідомив, що соціальні працівники Херсонської міської військової адміністрації виїхали на місця ворожих обстрілів та допомагають постраждалим від російської агресії. Побачити їх роботу можна у відео.

Нагадаємо

У Херсонській області російські війська обстріляли та завдали авіаударів по численних населених пунктах, пошкодивши критично важливу інфраструктуру, житлові квартали та транспортні засоби, внаслідок чого 7 людей отримали поранення.

Внаслідок ворожого обстрілу Райгородка на Донеччині вже відомо про пʼятьох постраждалих12.07.24, 11:10

Анастасія Рябоконь

Війна

Популярні

Новини по темі

Спека у Києві побила три рекорди за день

 • 54068 переглядiв

Окупанти вдарили по Невському артилерією та дронами - ОВА

 • 21498 переглядiв