u-khersoni-ataka-rf-naperedodni-zabrala-zhyttia-dvokh-volonteriv-postrazhdala-shche-odna-nepovnolitnia

У Херсоні атака рф напередодні забрала життя двох волонтерів, постраждала ще одна неповнолітня

 • 25299 переглядiв

Внаслідок російської атаки на Херсон 14 серпня загинув ще один волонтер, який помер у лікарні. Також звернулася за допомогою 17-річна дівчина з мінно-вибуховою травмою та контузією.

Кількість загиблих і постраждалих через ворожий удар по Херсонку 14 серпня зросла - у лікарні помер поранений волонтер, а до медиків звернулася 17-річна дівчина, повідомив у четвер голова Хеорсонської МВА Роман Мрочко, пише УНН.

Деталі

"Вночі у лікарні помер ще один із поранених учора у Дніпровському районі чоловіків - Владислав Завтур. Йому був 61 рік", - написав Мрочко у Telegram.

З його слів, одразу двох волонтерів втратив благодійний фонд "Маві Хіляль Україна". "Учора, коли вони розливали безкоштовну воду херсонцям, російські терористи атакували з дрона. Водій Андрій Студинський загинув на місці. Владислав Завтур помер за кілька годин", - додав голова міської військової адміністрації.

Також, зі слів Мрочка, сьогодні звернулась до медиків по допомогу 17-річна дівчина. "У неї діагностували мінно-вибухову травму, контузію та струс головного мозку. Отримала вона їх учора під час ворожого обстрілу Дніпровського району Херсона", - повідомив голова МВА.

На Херсонщині вночі знищили 8 "шахедів", через атаки рф є загиблий і 13 поранених15.08.24, 09:23

Популярні

Новини по темі