ukenru
u-gpu-startuvav-drugiy-etap-testuvannya-prokuroriv

У ГПУ стартував другий етап тестування прокурорів

 • 13326 переглядiв

КИЇВ. 6 листопада. УНН. Сьогодні розпочато другий етап тестування прокурорів Генеральної прокуратури України в межах атестації для переведення на роботу в нові органи прокуратури. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГПУ.

"У середу, 6 листопада 2019 року, розпочалося складання іспиту у формі анонімного тестування на загальні здібності та навички в рамках атестації прокурорів Генеральної прокуратури України", - йдеться в повідомленні.

Заступник Генерального прокурора Віталій Касько, як голова другої кадрової комісії, повідомив, що за три дні майже 800 прокурорів, які були допущені до складання цього іспиту, пройдуть другий етап атестації. Вони проходитимуть тестування групами по 80 осіб відповідно до затвердженого графіку.

"За ці три дні ми визначимо, хто з прокурорів пройде на третій етап тестування - інтерв’ю, під час якого комісією будуть перевірятись як професійні знання прокурорів, так і їхня доброчесність", - зауважив Касько.

Окрім того, Касько наголосив, що комп’ютери, на яких прокурори проходитимуть тестування, не мають виходу в інтернет, тобто немає можливості будь-якого стороннього доступу до них.

Нагадаємо, успішно пройшли перший етап атестації 795 прокурорів Генеральної прокуратури України з 988.

Українські Національні Новини

Політика