u-frantsiyi-11-lyudey-znikli-bezvisti-pislya-pozhezhi-u-budinku-vidpochinku

У Франції 11 людей зникли безвісти після пожежі у будинку відпочинку

 • 233858 переглядiв

Деталі

Місцева адміністрація регіону Верхній Рейн повідомила, що пожежа спалахнула о 6:30 в приватному житловому будинку у місті Вінценгаймі, на кордоні неподалік Німеччини.

Пожежа виникла в будинку, який використовувався благодійною організацією для проживання молодих людей з ушкодженнями, обмеженнями активностей та можливостей брати участь. Щонайменше одна людина потрапила до лікарні, а 17 були евакуйовані, а 11 вважаються зниклими безвісти.

Міністр внутрішніх справ Франції Жеральд Дарманін повідомив, що "сьогодні рано вранці спалахнула пожежа в закладі для людей з обмеженими можливостями". "Попри швидке і мужнє втручання пожежної служби, повідомляється про декілька жертв", - сказав він. 

Пожежна служба залучила 76 пожежників, 4 пожежні машини, 4 карети швидкої допомоги для локалізації пожежі та надання допомоги постраждалим. Також було мобілізовано 40 співробітників поліції. Пожежа була швидко взята під контроль, ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

У столиці Франції Парижі стався вибух на останньому сходовому майданчику триповерхового будинку. Унаслідок інциденту постраждало п'ять осіб, один з них - у важкому стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зухвале пограбування у центрі Парижа: з ювелірного магазину винесли прикрас на 10-15 млн євро

Voici les premières images de l'incendie qui s’est déclaré dans un gîte pour handicapés mentaux à Wintzenheim (Haut-Rhin). Les 11 personnes manquantes sont «potentiellement décédées», selon la préfecture. La Première ministre Élisabeth Borne se rend sur place. #12h45 pic.twitter.com/C1aAD7Cwb1

— M6 Info (@m6info) August 9, 2023

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти з артилерії обстріляли дитсадок у Херсоні 

     • 244674 переглядiв