u-dot-vyrishyly-zminyty-postachalnyka-produktiv-kharchuvannia-dlia-viiskovykh-donetskoi-oblasti-nazvaly-prychynu

У ДОТ вирішили змінити постачальника продуктів харчування для військових Донецької області: назвали причину

 • 26990 переглядiв

ДП "Державний оператор тилу" оголосило новий тендер на постачання продуктів харчування для військових частин Донецької області на друге півріччя цього року. Постачальник, який був закріплений за цим регіоном, не виконав певні тендерні вимоги. Про це повідомляє пресслужба ДОТ, пише УНН.

У ДОТ зазначили, що за результатами перевірок потужностей семи постачальників після контрактування на друге півріччя, один з них, ТОВ "Гранпрі ЛТД", був відсторонений від виконання замовлень до усунення зауважень.

"Днями компанія повідомила, що вже виправила недоліки. Команда ДОТ повторно перевірила її потужності та виявила, що "Гранпрі ЛТД" здатна забезпечити харчуванням лише дві з трьох закріплених за нею області – Кіровоградську й Одеську. Складські приміщення для постачання в Донецьку область не відповідають заявленим вимогам", - повідомили в ДОТ.

Додали, що оголошено новий тендер на постачання продуктів до військових Донецької області.

Додатково

"Державний оператор тилу" уклав договори із сімома компаніями на постачання продуктів харчування для ЗСУ у другому півріччі 2024 року. Сума договорів становила понад 17 мільярдів гривень. Середня ціна за комплект становить - 109,22 гривень. За результатами тендерів було обрано сім постачальників з найбільш економічно вигідними пропозиціями.

Популярні

Новини по темі