u-dnipri-vvecheri-zapustyly-saliut-popry-zaboronu-politsiia-zatrymala-dvokh-pidozriuvanykh

У Дніпрі ввечері запустили салют попри заборону: поліція затримала двох підозрюваних

 • 10592 переглядiв

У Дніпрі двоє чоловіків підозрюються у тому, що запустили феєрверк, порушивши заборону. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство, вчинене групою осіб.

У Дніпрі невідомі ввечері запустили салют попри чинну заборону, міська поліція встановила особи правопорушників, повідомили у ГУНП в Дніпропетровській області, пише УНН.

Деталі

"31 липня близько 22:20 в мережі Інтернет почало ширитись відео про те, що невідомі особи запустили феєрверк у Шевченківському районі міста Дніпро", - повідомили у поліції.

На місці події патрульні поліцейські, як вказано, "встановили двох чоловіків, які запустили феєрверк на подвір’ї приватного домоволодіння".

"Ними виявилися двоє мешканців сусідньої області, віком 32 та 45 років. Їх доставили до відділення поліції. З місця події вилучили залишки піротехнічного виробу", - зазначили у поліції.

Слідчі кваліфікували дії двох чоловіків як хуліганство, вчинене групою осіб, та відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України.

Поліція нагадала, що використання піротехнічних виробів на період дії воєнного стану заборонено.

На Миколаївщині чоловік уночі задля розваги запустив салют під час повітряної тривоги: йому повідомили підозру03.01.24, 14:45

Популярні

Новини по темі

Кількість жертв зсувів ґрунту в Індії зросла до 277

 • 11593 переглядiв

Вступники подали понад 995 тисяч заяв до вишів

 • 11380 переглядiв

Ліцензії на експорт дозволили отримувати онлайн

 • 13622 переглядiв