u-cherkasakh-vidbudetsia-masshtabnyi-blahodiinyi-zabih

У Черкасах відбудеться масштабний благодійний забіг

 • 11808 переглядiв

У Черкасах відбудеться масштабний благодійний забіг.

У вересні в Черкасах відбудеться 3-й етап квадромарафону "RUN 4 VICTORY". Перші забіги вже пройшли у Тернополі та Вінниці, залучивши понад 1 000 учасників. Мета – зібрати 1,5 млн грн для наших захисників.

Захід відбудеться 15 вересня 2024 року о 9:00, зареєструватися для участі можна тут. До 1 вересня діє знижка на реєстрацію для "ранніх пташок". Для учасників бойових дій, військовослужбовців та ветеранів війни забіг на будь-яку дистанцію безкоштовний. 

Пропонуються дистанції, серед яких можна обрати свою:

  • 200, 400 або 800 м – для наймолодших учасників-початківців;
  • 2 км – для новачків, які пробують свої сили;
  • 5 км – для аматорів, які шукають нових викликів;
  • 10 км – для досвідчених бігунів, готових до нових челенджів;
  • 21 км – для бувалих бігунів, які прагнуть подолати серйозну дистанцію.

Також можна обрати онлайн-дистанцію без обмежень і пробігти свої кілометри в іншому місці, долучившись до заходу в цей день.

Важливо! У змаганнях "RUN 4 VICTORY" буде доступна інклюзивна траса з дистанцією 2 км.

За словами директора Благодійного фонду "МХП-Громаді" Олександра Пахолюка, такі заходи, особливо під час повномасштабної війни, мають враховувати потреби всіх людей, які живуть у цій громаді. "Інклюзивні рішення у кожному нашому проєкті – це не лише відновлення, а й зміни у свідомості. Вони допомагають глибше розуміти потреби ветеранів і військових, які отримали поранення або пережили ампутацію, а також людей з інвалідністю, яка не пов'язана з війною", – підкреслив Олександр Пахолюк.

Нагадаємо: ліга "RUN 4 VICTORY" об'єднує людей різного віку та рівня підготовки й створює не лише мотиваційні спортивні події для громад, а й підтримує захисників. Усі зібрані кошти будуть передані на потреби місцевих військових частин та ТрО міста Черкаси.

Співорганізатори – міжнародна компанія МХП, Благодійний фонд "МХП-Громаді", спортивна спільнота "Характер" та Центральний Хаб МХП за підтримки Черкаської ОВА, обласної та міської ради.

Тернопіль та Вінниця гідно пробігли свої дистанції, тепер естафета переходить до Черкас. Долучайтесь, щоб підтримати рідне місто на "RUN 4 VICTORY"! Більше інформації тут

Популярні

Новини по темі

У Черкасах відбудеться масштабний благодійний забіг

 • 11808 переглядiв