ukenru
u-budivliu-posolstva-izrailiu-v-haazi-kynuly-palaiuchyi-predmet

У будівлю посольства Ізраїлю в Гаазі кинули палаючий предмет

 • 27810 переглядiв

У посольство Ізраїлю в Гаазі у Нідерландах, кинули палаючий предмет, в результаті чого поліція затримала одного підозрюваного. Про постраждалих не повідомляється.

У Гаазі в посольство Ізраїлю кинули палаючий предмет, постраждалих немає. Підозрюваного затримали правоохоронці. Про це повілдомляє NU.nl, пише УНН.

Деталі

Інцидент стався близько 10:50 за місцевим часом. У поліції не уточнили, про який саме предмет йдеться. Ймовірного нападника затримали, будівлю посольства оточили, довкола присутня велика кількість правоохоронців.

Зазначається, що вулицю, на якій розташоване посольство, перекрили, оскільки біля нотаріальної контори приблизно за 350 метрів від амбасади виявили підозрілий чорний рюкзак. Правоохоронці припускають, що він може належати підозрюваному.

Його знайшли неподалік від місця затримання. Рюкзак може належати підозрюваному. Ми ще з’ясовуємо це деталі,

- повідомили у поліції.

Ізраїльське посольство опублікувало заяву, у якій назвало подібні напади неприйнятними та висловило віру у те, що правоохоронні органи Нідерландів зроблять усе можливе для недопущення нових інцидентів. У посольстві вірять, що влада вживатиме всіх можливих заходів для запобігання подібним нападам у майбутньому.

У Гаазі кажуть, що на цей час додаткові заходи безпеки вживатися не будуть. Муніципалітет спочатку хоче дочекатися розслідування інциденту.

Нагадаємо

Чоловік підпалив себе біля посольства Ізраїлю у Вашингтоні, округ Колумбія, і був доставлений в лікарню в критичному стані.Згодом він помер від отриманих травм.

Ольга Розгон

Новини Світу