u-brytanskii-rozvidtsi-pidrakhuvaly-vtraty-armii-rf-za-traven-cherven

У британській розвідці підрахували втрати армії рф за травень-червень

 • 24853 переглядiв

За останні два місяці росія, ймовірно, втратила понад 70 тисяч солдатів убитими і пораненими, а щоденні втрати в травні і червні, за даними британської розвідки, становили в середньому 1 262 вбитих і 1 163 поранених.

Втрати армії рф в травні та червні в середньому за добу зросли і становили 1262 військовослужбовців вбитими і 1163 пораненими. Загалом росія, ймовірно, втратила (убитими і пораненими) понад 70 тисяч осіб за останні два місяці, ідеться у новому звіті Міноборони Великої Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

У звіті британської розвідки йдеться, що зростання втрат армії рф пов’язане із відкриттям росією нового фронту в Харківській області, зберігаючи при цьому колишні темпи наступальних операцій уздовж фронту.

 Зазначається, що ефективна українська оборона і брак російської підготовки знижують здатність росії використовувати будь-які тактичні успіхи, незважаючи на спроби розтягнути лінію фронту.

У найближчі два місяці кількість втрат у лавах російської армії, ймовірно, продовжить перевищувати 1000 осіб на день, оскільки росія продовжує намагатися масово атакувати українські позиції

- вважають у британській розвідці. 

рф зазнала втрат: 1030 військових загинули за добу12.07.24, 07:29

Популярні

Новини по темі

СБУ викрила на хабарях одного з головних податківців Києва

 • 14534 переглядiв

Через буревій на Прикарпатті аварійні відключення світла

 • 24033 переглядiв