u-bilorusi-oholosyly-novi-viiskovi-navchannia-u-tspd-naholoshuiut-zahrozy-vtorhnennia-v-ukrainu-nemaie

У білорусі оголосили нові військові навчання: у ЦПД наголошують, загрози вторгнення в Україну немає

 • 30157 переглядiв

На тлі нових військових перевірок у Білорусі Центр протидії інформації наголошує, що загрози вторгнення в Україну з боку Білорусі немає, оскільки росія не має там достатньо сил для вторгнення.

На тлі нових військових перевірок у білорусі Центр протидії інформації наголошує - небезпеки вторгнення в Україну з територій білорусі немає. Про це пише УНН з посиланням на керівника ЦПД Андрія Коваленка.

Деталі 

Коваленко наголосив, що перевірки бойової готовності в білорусів відбуваються на регулярній основі.

Жодних резервів, або ж достатньої присутності російських військ для планування вторгнення в них (у білорусів - ред.) нема

- підкреслив керівник ЦПД РНБО. 

росія не має достатньо сил у білорусі для вторгнення після виведення до 12 тис. військ - Демченко29.02.24, 12:19

Контекст

У понеділок, 11 березня, міністерство оборони білорусі оголосили, що у збройних силах розпочалась перевірка бойової готовності з'єднань та військових частин. 

Зокрема, особовому складу належить висунутись у призначені райони, провести низку навчань та тренувань, у тому числі стрільби.

Окрім того, під час  перевірки заплановане пересування військової техніки, тож в окремих районах можуть перекрити ділянки доріг.

Нагадаємо

Раніше в ЦПД заявили, що інформація про нібито вирубку лісів у білорусі для наступу рф на Київ - це російські фейки, аби посіяти паніку серед населення. 

Популярні

Новини по темі

У Харкові та Запоріжжі пролунали вибухи - ЗМІ

 • 105024 переглядiв