turetskyi-opozytsioner-zahynuv-pid-chas-sviatkuvannia-peremohy-na-mistsevykh-vyborakh

Турецький опозиціонер загинув під час святкування перемоги на місцевих виборах

 • 30452 переглядiв

Турецький опозиціонер Мехмет Палаз загинув після обвалення балкона, коли святкував перемогу своєї партії на місцевих виборах.

У Туреччині заступник голови відділення опозиційної Республіканської народної партії Мехмет Палаз загинув внаслідок обвалення балкона під час святкування перемоги на виборах. За даними газети Milliyet, він помер у лікарні від отриманої травми, передає УНН.

Деталі

Напередодні стало відомо про перемогу члена Республіканської народної партії Кадіра Татіка на виборах у Таваському окрузі. Його прихильники святкували перемогу на вулиці перед будинком партії.

Як пише Milliyet, коли частина людей піднялася на другий поверх будівлі, обвалився один із балконів. В результаті постраждали вісім людей, троє з них були у тяжкому стані.

Під час обвалення балкона Мехмет Палаз отримав удар по голові. Його госпіталізували до міської лікарні у Памуккалі. Він помер 1 квітня.

Контекст

Муніципальні вибори у Туреччині відбулися 31 березня. У багатьох великих міст, зокрема Анкарі і Стамбулі, більшість отримали представники опозиції. Загалом явка країною становила майже 77%. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган визнав поразку своєї партії ще до підрахунку голосів та назвав вибори "початком поворотного етапу".

Місцеві вибори в Туреччині: опозиція вразила Ердогана історичною перемогою01.04.24, 09:54

Популярні

Новини по темі

В Атланті автомобіль протаранив КПП біля штаб-квартири ФБР

 • 29845 переглядiв

У Дніпрі прогриміла серія вибухів

 • 100760 переглядiв

Королівська родина Японії дебютувала в Instagram

 • 27752 переглядiв

КНДР запустила ракету в бік Японського моря

 • 29541 переглядiв

У Польщі під час шторму загинули троє дорослих і двоє дітей

 • 24988 переглядiв