ukenru
turechchina-ne-pidtrimuye-nezakonnu-aneksiyu-krimu-erdogan

Туреччина не підтримує незаконну анексію Криму – Ердоган

 • 8122 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. Туреччина не підтримує незаконну анексію Криму і повністю підтримує суверенітет і територіальну цілісність України включно з Кримом. Про це повідомив президент Турецької Республіки Реджеп Таїп Ердоган під час спільного брифінгу з Президентом України Володимиром Зеленським, передає кореспондент УНН.

"Ми схвалюємо процес реформ, що просувається під лідерством президента Зеленського, ми поділяємо візії сучасної України. Ще раз хочу підкреслити, ми не підтримуємо незаконну анексію Криму, ми повністю підтримуємо і будемо підтримувати суверенітет і територіальну цілісність України включно з Кримом", - заявив Ердоган.

Він також висловив сподівання, що всі конфлікти будуть розв’язані мирним шляхом в рамках міжнародного права.

"Ми теж будемо готові робити все, для того, щоб забезпечити спокій і добробут в нашому регіоні, а також в Україні. У цьому питанні важливу роль відіграє ОБСЄ, і ми повністю підтримуємо Україну", - додав президент Туреччини.

Нагадаємо, що у Києві під головуванням Президента України Володимира Зеленського та Президента Турецької Республіки Реджепа Таїпа Ердогана відбулося восьме засідання Стратегічної ради високого рівня.

Українські Національні Новини

Політика